Doğal Lavanta Balı Fiyat 850GR



Doğal Lavanta Balı 850GR:

Yaklaşık 10 dönüm lavanta tarlasının da bulunan kendi kovanlarımızdan elde ettiğimiz bal. Elbette lavantalarımız tamamen doğaldır, hiç bir ilaçlama, kimyasal gübreleme yapılmaz. Balımız da tamamen doğaldır. Çiçek balı olup, alt tonunda hafif lavanta kokusu bulunur. Peynirlerin yanında, çayınızda, kahvaltıda kullanabileceğiniz hafif aromalı, açık renk baldır.

Lavanta Balının Faydaları

  • Vucütumuz için bir savunma sistemimizi geliştirir. Mikroplara karşı bizi korur.
  • Tansiyon problemleri için hipertansiyonunuzu dengelemenizi yardımcı olur.
  • Bütün lavanta ürünleri uyku problemlerinizi uyku bozukluklarınızı tedavi çözüm etkisi gösterir. Ayrıca yastığınıza lavanta demeti kullanmanızıda tavsiye ederiz.
  • Doğal şifa veren ağrı kesicidir. Romatizma eklem agrıları, baş ağrıları, migren birçok ağrılarınızın hafiflemesine yardımcı olur.
  • Her yaşta başta sivilce olmak üzere cilt sağlığınıza yardımcı olur. Ciltiniz güzelleşir parlaklaşır, canlanır. Yanıklara çok iyi gelir. Sedef, kurdeşen, egzama, deri lekeleri, cilt yanıkları, güneş lekeleri gibi dermatolojik cilt sorunlarında etkilidir.
  • Yaralarınızın (açık, kapalı) daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Yaralarınız iyileşme sürecinde sizi rahatlatır, sakinleştirir, dinlendirir.
  • Lavanta bitkisinin böcek, sinek ve haşare uzaklaştırıcı özelliği bilinmektedir. Sivrisinek ısırıklarının etkisinin azalmasına etki eder. Lavanta yağı kullanımında doğal yollardan sivri sinekleri vucütünüzdan uzak tutmuş olursunuz.
  • Lavanta’nın rahatlatıcı özelliğinden dolayı lavanta kullananlar bağırsak, mide, sorunlarında etkili olduğunu söylemektedirler. İdrar, gaz, mide ekşi mesinde lavanta balı ve lavanta ürünleri doğal şifa olarak kullanılabilir.
  • Şekere bağlı karaciğer yağlanmasını tedavisinde lavanta yardımcı olur. Karaciğer yetmezliği, hepatit-b hepatit-c sürecinde şifa olarak kullanabilirsiniz. Lavanta ürünleri ve lavanta balı öksürük, üst ve alt solunum yolu enfeksiyonları, grip, nezle, bronşit, astım, soğuk algınlığı sürecinde sağlığınızın iyileşmesinde size yardımcı olur.
  • Lavanta balı yüksek miktarda enerji verir. Bu sebeple kendinizi daha zinde hissedersiniz. Doğal vitamin çiçek mineralleri ile sağlığınızın korunmasına yardımcı olur. Lavanta cinsel uyarıcı etkisinden dolayı lavanta balı cinsel istek ve cinsel gücü artırır, kuvvetlendirir.
  • Lavanta balı fiyat ı yukarıdaki özellikleri ve faydalarına göre sağlığımız için baya ekonomiktir. Lavanta balı kilosu ne kadar, lavanta balının faydaları gibi soruları insanlar ekşi gibi forumlarda birbirleri ile paylaşmaktadırlar. Lavanta balı kullananlardan özelliklerini faydalarını forumlardanda araştırabilirsiniz. Bizim kendi üretimiz olan lavanta balımız lavanta balı fiyat ile ile ekonomik olarak sizler için hazırlanmıştır. Afiyet şifa olsun.

Yorumlar