Kurutulmuş Lavanta Demeti

Kurutulmuş Lavanta Demeti: lavanta demeti fiyatı kurusu lavanta demetlerimiz doğal olarak üretilmektedir. lavanta kullanımı sağlık için doğal beslenme için önemlidir. Tıbbı aromatik

https://www.kunanaciftligi.com/dogal-urunler/kurutulmus-lavanta-demeti/

Antik Yunanistan’da ve Roma İmparatorluğu’nda kutsal kabul edilen çiçek tapınaklarda bulundurulur, kokusu ise pahalılığı nedeni ile sadece asiller tarafından kullanılırmış.
Yüzyıllardan beri kokusu ve güzelliği kadar şifalı özellikleri için yetiştirilen lavanta çiçek dilinde
• Saflık
• Duygusallık
• Bağlılık
• Zerafet
• Huzur
anlamındadır. Mor renkli çiçekleri ile 7 inci chakra, yani tepe chakrasının, çiçeğidir. Spiritüelliği ve yüksek frekansı temsil eder.

Kuru Lavanta Demeti

Lavanta, ballıbabagiller (Lamiaceae)  bu toprakların faydalı bitkilerindendir. Akdeniz bölgesinden hindistana kadar geniş cografyada yetiştirilmesi kullanılması yağgındır. Lavanta bin ile bin sekiz yüz metre arasındaki yüksekliklerde yetişir.
Çok fazla faydası olan kuru lavanta çiceği balgam soktürücü, ağrı kesici gibi bilinen özellikleri vardır. Kunana çiftliğinde kurutulmuş lavanta demeti fiyatı gayet ekonomiktir. Kunana çiftliğinden kuru lavanta demeti sipariş verebilirsiniz. Doğal sağlıklı ürünler ve beslenme çiftliğimizde kuru lavantaları sizler için özenle hazırlıyoruz.
Ekonomik kurutulmuş lavanta demeti fiyatı gibi ekonomik lavanta yağı, lavanta balı, lavanta suyu  gibi lavanta ürünlerimizde mevcuttur.

Lavanta Yetiştirilmesi

Artık her yerde  bulunan hatta migros’larda bile bulunan lavanta. Yetiştirilken özenle dikkatli yetiştirilmesi gerekir. Kunana çiftliği lavantaları özenle doğal tıbbı aromatik olarak yetiştirilir. Lavanta yetiştirme sürecimiz şu şekilde olmaktadır. Çiftliğimizde lavantaları ata tohumlarından kullanarak ekiyoruz. Hiçbir ürünümüzde ilaç kimyasal kullanmıyoruz. İlaçsız kimyasal olmayan doğal lavantalar temiz topraklarımızda özenle yetiştiriyoruz. Sonra hasat zamanında lavantaları topluyoruz.
Toplanan lavantalar hidrosol için, yağ için ayrılıyor. Bir kısmıda kuru lavanta demeti olarak hazırlanıp sizlerin kullanımı için hazır oluyor. Web sitemiz üzerinden kuru lavanta demeti fiyatı uygun hızlıca satın alabilirsiniz.
Lavanta Hakkında Bilgiler için bakabilirsiniz. WikiPedia
Lavantanın faydaları saymakla bitmez. En çok bilinen kuru lavanta faydaları stressi azaltır, kaygıyı azaltır. Lavanta uyku problemlerinizde sizlere yardımcı olacaktır. Lavantalar cilt dostudur. Lavanta kullandığınızda cildinizde rahatlıklar oluşacaktır. Lavanta bir antiseptiktir bu nedenle yaralarınızın daha hızlı iyileşmesi sağlanacaktır. Lavanta antioksidan özelliğinden intihap giderici olarakta kullanılabilir. Lavantayı saçlarınızın bakımında onarımında kullanabilirsiniz.
Ayrıca internetten lavanta kürleri tariflerine bakabilirsiniz. Cildiniz için, saçlarınız için farklı farklı kür tariflerini uygulayabilirsiniz.

Yorumlar