Patlamış Mısır İçin Kırmızı Cin Mısır 500GR

Patlamış Mısır İçin Kırmızı Cin Mısır 500GR: cin mısır yetiştiriciliği cin mısır fiyatları en iyi cin mısır markası cin mısır toptan fiyat cin mısır renkli cin mısır patlatma patlak mısır fiyatları


https://www.kunanaciftligi.com/dogal-urunler/patlamis-misir-icin-kirmizi-cin-misir-500gr/



Patlamış Mısır İçin Kırmızı Cin Mısır – ‘’Strawberry’’ Popcorn – Zea Mays

Mısır türlerinin en sertlerindendir. Ata tohumundan yetiştirilmiştir. Hibrid değildir. Gluten içermez, çölyak hastaları için uygundur. Mısır patlatma makinesinde, bir kesekağıdının içine koyarak mikrodalga fırında, veya kapaklı tencerede ocak üstünde sallayarak patlatılabilir. Arzu ederseniz patlatırken biraz tereyağı ve tuz da ilave edebilirsiniz. Patlamış mısır sevenler, gerek yemeklerde kullandığımız mısırın sağlıklı doğal olması gereklidir. Doğal sağlıklı beslenme yaşam için, doğal cin mısır yetiştiriciliği önemi çok büyüktür. Cin mısır toptan fiyat satışlarımızda vardır. Ayrıca cin mısır renkli, mavi, kırmızı cin mısır fiyatları ekonomik olarak sizlere sunuyoruz.
İlaveten toptan yada cin mısır 25 kg, 50kg veya daha fazla siparişlerde verebilirsiniz. Doğal cin mısır patlatma için kırmızı, mavi cin mısırı sitemizden sipariş verebilirsiniz. Doğal cin mısır kalori aldırmaz önemli olan hareket ve spor ile mısır kalorisini dengelemek gereklidir. Büyük marketlerde a100, şok, migros, bim cin mısır fiyatı sizi yanıltabilir. Kunana çiftliği ata tohumundan geleneksel yöntemlerle sağlıklı tarım uygulamaları ile cin mısırı hasatı yapmaktadır. Kunana çiftliği en iyi mısır yetiştirmektedir, doğal sağlıklı ürünleri üretmektedir.

Cin Mısır

Cin mısırlar küçük ve serttirlerr. İsmide kendisinin küçük olmasından kaynaklanmaktadır. Kırmızı cin mısır sıcaklığı sever, onun için ülkemizde sıcak bölgelerinde yetiştirilmektedir.  Verimli olanlarda doğal olanlarda 2-6 mısır koçanı olabilir, bol bol mısır püskülü bulunur. Tropikal ve akdeniz iklimi gibi sıcak iklimlerde daha en iyisi yetişir. Ülkemizde doğal cin mısır fiyatları kalitesine göre değişmektedir. Kunana çiftliği olarak ata tohumundan geleneksel tarım ile sizlere cin mısır fiyatları ekonomik olarak sunmaktayız.

https://www.kunanaciftligi.com/dogal-urunler/patlamis-misir-icin-kirmizi-cin-misir-500gr/

Yorumlar